En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Tasarım olarak başkalık göstermekle omuz omuza eş özellikleri, dayanıklı ve metin konstrüksiyonda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en iyi fiyatlarla ehil yapmak muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak zorla ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı dizi opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok bir küme insanın can ve emtia kaybına da minval açabilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Standart ve sertifikasyonlara yaraşıklı olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik Yangın Kapısı Fiyatları malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page